antenna975 FM ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ «Πρωινή ζώνη»

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Υπερασπίζεται την απογραφή ο Γ. Αλογοσκούφης

Την απογραφή των δημοσίων οικονομικών από την κυβέρνηση Καραμανλή υπερασπίστηκε ο Γιώργος Αλογοσκούφης, μετά την αλλαγή πλεύσης της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας, η οποία μιλά πλέον για εγκληματικό λάθος.



Με άρθρο του στην εφημερίδα "Ελεύθερος" ο πρώην υπουργός Οικονομικών υποστηρίζει ότι η απογραφή του 2004 ήταν "πράξη εθνικής ευθύνης" και προεκλογική δέσμευση της Νέας Δημοκρατίας.

Παράλληλα, υπερασπίζεται το σύνολο της οικονομικής πολιτικής της περιόδου 2004-2007, λέγοντας ότι "με την πολιτική αυτή βγήκαμε από την επιτήρηση και κερδίσαμε και τις εκλογές του 2007". Για την περίοδο μετά το 2008, αποδίδει την επιβάρυνση στα δημόσια οικονομικά στην παγκόσμια κρίση.

Ο Γ. Αλογοσκούφης θεωρεί ότι η Ν.Δ. "αδικεί την ιστορία της" με τη στάση της. "Διευκολύνει να αμαυρωθεί ακόμη μία περίοδος διακυβέρνησής της. Αυτό θα το βρει πολιτικά μπροστά της στο μέλλον", αναφέρει.

Εν τω μεταξύ, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Mega, ο σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά, Χρύσανθος Λαζαρίδης, χαρακτήρισε "ιστορικά εγκληματικό λάθος" την απογραφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνεργάτες