antenna975 FM ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ «Πρωινή ζώνη»

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Βολές Καρατζαφέρη κατά Μέρκελ, κυβέρνησης και αντιπολίτευσης

Σκληρή επίθεση τόσο κατά της Γερμανίας και της καγκελαρίου Μέρκελ για τη στάση της στην πρόσφατη Σύνοδο κορυφής στις Βρυξέλλες όσον αφορά τις αδύναμες οικονομικά χώρες, όσο και κατά των δύο μεγάλων κομμάτων της χώρας μας, εξαπέλυσε ο πρόεδρος του Λ.Α.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης, από τη Σαλαμίνα.



Από τη Σαλαμίνα όπου περιόδευσε στο πλαίσιο του προεκλογικού του αγώνα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, ο Γ. Καρατζαφέρης αναφερόμενος στη Γερμανία, είπε ότι "είναι η μεγαλύτερη διαφθοροποιός χώρα της Ευρώπης, μας χρωστάει πολλά, και ό,τι έχουμε αγοράσει από τη Γερμανία συνοδεύεται από διαφθορά μίζες και υπερκοστολογήσεις. Η Γερμανία μάς χρωστάει και θέλει να αφαιρέσει το δικαίωμα ψήφου των χωρών που είναι σε επιτήρηση και αυτό είναι πολύ επικίνδυνο. Η καγκελάριος Μέρκελ έχει ακριβώς την ίδια επιχειρηματολογία που είχε το 1942 ο Γκαίρινγκ".

Για τα δύο μεγάλα κόμματα, ο πρόεδρος του Λ.Α.Ο.Σ. ανέφερε: "η κατάσταση της χώρας είναι εξαιρετικά σοβαρή και κρίσιμη, αντιμετωπίζουμε τη χειρότερη κρίση από τη δεκαετία του '40 και ενώ η χώρα βαδίζει στην καταστροφή, έχουμε δύο πρωταγωνιστές της πολιτικής μας ζωής, που τσακώνονται, βρίζονται και αλληλοκατηγορούνται καθημερινά, αδιαφορώντας για την κρισιμότητα και τη σοβαρότητα της κατάστασής μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνεργάτες