antenna975 FM ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ «Πρωινή ζώνη»

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Δήλωση νομιμοφροσύνης από τα κόμματα της Αριστεράς απαιτεί η Δημοκρατική Συμμαχία

Κατά κουκουλοφόρων, κυβέρνησης αλλά και κομμάτων της Αριστεράς -χωρίς να τα κατονομάσει- τάχθηκε με ανακοίνωσή της η Δημοκρατική Συμμαχία για τα επεισόδια στο Σύνταγμα.




Συγκεκριμένα σχετικά με τα όσα εκτυλίχθηκαν στην πλατεία Συντάγματος η ανακοίνωση αναφέρει :"Η μανία των κουκουλοφόρων της πλατείας Συντάγματος, έχει ως αποτέλεσμα την πυρκαγιά στο Ταμιευτήριο και την εκκένωση ενός κεντρικού ξενοδοχείου της Αθήνας, με τεράστιες αρνητικές προεκτάσεις στη διεθνή εικόνα της χώρας, μέσα στην τουριστική περίοδο".

Στη συνέχεια η ανακοίνωση αναφέρεται στις αστυνομικές δυνάμεις λέγοντας: "Η κυβέρνηση και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έχουν υποχρέωση να ξεπεράσουν την αναποτελεσματικότητα και την ανικανότητα που τα διακρίνει και να δώσουν άμεσα λύση, επιβάλλοντας το νόμο".

Τέλος η Δημοκρατική Συμμαχία απευθύνεται στα κόμματα της Αριστεράς λέγοντας: "Επίσης, οι δυνάμεις της αριστεράς που καλλιεργούν και καλύπτουν αυτά τα φαινόμενα, να καταδικάσουν ευθέως τα επεισόδια. Σε διαφορετική περίπτωση θα είναι υπόλογοι στον ελληνικό λαό για την καταστροφή που συντελείται".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνεργάτες