antenna975 FM ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ «Πρωινή ζώνη»

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Στο διαδίκτυο όλες οι υποθέσεις που διαχειρίζονται οι εφορίες

Αναλυτικά στοιχεία της απόδοσης των Δ.Ο.Υ. σχετικά με τον χειρισμό υποθέσεων που τους έχουν ανατεθεί από τις κεντρικές υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών, θα βρίσκονται αναρτημένα στο διαδίκτυο.




Συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα http://www.gsis.gr/doyaudit/ υπάρχουν πίνακες με υποθέσεις που αφορούν σε φυσικά και νομικά πρόσωπα που έχουν εντοπιστεί μέσω διασταυρώσεων παραβατικής φορολογικής συμπεριφοράς και άλλων δράσεων.

Οι πίνακες που έχουν αναρτηθεί περιλαμβάνουν τα στοιχεία της τελευταίας εργάσιμης ημέρας, του τελευταίου 10ημέρου και το σύνολο από την αρχή του έτους, για κάθε Δ.Ο.Υ. Σε ξεχωριστό πίνακα αναφέρονται τα αποτελέσματα ανά ημέρα για όλες τις Δ.Ο.Υ. Στον κάθε πίνακα αναφέρεται το ποσοστό και ο αριθμός των υποθέσεων που έχουν κλείσει, ο μέσος όρος και το σύνολο του ποσού που βεβαιώθηκε (μέρος του οποίου μπορεί να έχει εισπραχθεί) καθώς και το σύνολο των εκκρεμών υποθέσεων ανά ημέρα.

Σύμφωνα με τα μέχρι σήμερα στοιχεία, από τους πίνακες προκύπτει ότι οι συνολικά 287 ΔΟΥ έχουν «κλείσει» 93.578 υποθέσεις, έχουν βεβαιωθεί πάνω από 305 εκατ. ευρώ ενώ οι εκκρεμείς υποθέσεις ανέρχονται στις 209.144.

Πάνω από το ένα τρίτο του συνολικού ποσού που έχει βεβαιωθεί πανελλαδικά, έχει προέλθει από τις ΦΑΕΕ και ΦΑΒΕ Αθηνών (62.459.786 ευρώ και 42.538.435 ευρώ, αντίστοιχα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνεργάτες