antenna975 FM ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ «Πρωινή ζώνη»

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Συνάντηση Παπανδρέου - Παπούλια

Έξαρση της φημολογίας πυροδότησε η είδηση της συνάντησης του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια.




Στις συναντήσεις που είχαν προηγηθεί τις περασμένες εβδομάδες, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας είτε είχε ενημερωθεί από την πρωθυπουργό για τις εξελίξεις των συμβουλίων κορυφής της Ε.Ε. ή για την πρόθεση του Γ. Παπανδρέου να πραγματοποιήσει συνάντηση κορυφής με τους αρχηγούς της αντιπολίτευσης.

Τις προηγούμενες ημέρες το φως της δημοσιότητας είδαν σενάρια περί νέας συνάντησης του πρωθυπουργού με τον Α. Σαμαρά, ως μια ύστατη προσπάθεια επίτευξης της συναίνεσης στο Μεσοπρόθεσμο. Ωστόσο βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, τονίζουν πως μια τέτοια κίνηση δεν θα είχε ουσιαστικό νόημα, από τη στιγμή που το Μεσοπρόθεσμο έχει κατατεθεί στη Βουλή από τη περασμένη Πέμπτη.

Ως εκ τούτου, αν και το περιεχόμενο της αυριανής συνάντησης παραμένει άγνωστο, θα μπορούσε να περιλαμβάνει από τυχόν σκέψεις του πρωθυπουργού για ανασχηματισμό έως και προσφυγή στις κάλπες, ενδεχόμενο που σε κάθε περίπτωση διαψεύδει μέχρι σήμερα ο Γ. Παπανδρέου.

Πηγές από το ΠΑΣΟΚ, αρνήθηκαν να σχολιάσουν το περιεχόμενο της συνάντησης και ανέφεραν πως ο πρωθυπουργός θα ενημερώσει τον Πρόεδρο για τις εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνεργάτες