antenna975 FM ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ «Πρωινή ζώνη»

Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Χ. Παμπούκης: Παράδειγμα προς αποφυγήν η φυγομαχία Καραμανλή

Την πρόθεση της κυβέρνησης να εξαντλήσει την τετραετία, χαρακτηρίζοντας παράλληλα παράδειγμα προς αποφυγήν τη φυγομαχία Καραμανλή, επαναλαμβάνει ο υπουργός Επικρατείας Χ. Παμπούκης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος» της Κύπρου.



Ο Χ. Παμπούκης ανέφρε πως"Χρειάζεται προσπάθεια και συναίνεση για έξοδο από την κρίση και αυτό αφορά κυρίως την αντιπολίτευση. Πρόσφατα δήλωσα το αυτονόητο: ότι οι εκλογές καθίστανται η μόνη και ύστατη λύση εφόσον ο πρωθυπουργός κρίνει ότι δε συντρέχουν οι πολιτικές και κοινωνικές προϋποθέσεις για να επιτελέσει το εθνικό του έργο. Σε κάθε άλλη περίπτωση, όπως πλειστάκις έχει δηλώσει η κυβέρνηση, θα εξαντλήσουμε την τετραετία. Η φυγομαχία της κυβέρνησης Καραμανλή είναι για εμάς παράδειγμα προς αποφυγή".

Πρόσθεσε ακόμη πως "προτεραιότητα είναι η διατήρηση της κοινωνικής ειρήνης, ώστε να προχωρήσουμε με δίκαιο τρόπο στις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις προκειμένου να βγούμε από το τέλμα".

Σχετικά με την διεκδίκηση των συμφερόντων της Ελλάδας εκφράζει την άποψη ότι "παρά την οικονομική κρίση στην Ελλάδα υπάρχει αποφασιστικότητα στην προάσπιση και προώθηση των εθνικών μας συμφερόντων".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνεργάτες